Elinstallation Alingsas

Elinstallation Alingsås: när du vill ha säkra eljobb

Kontakta oss direkt när du behöver assistans med säkra elinstallationer i Alingsås.

Vi gör det enkelt för dig att boka; vi anpassar oss efter din kalender och kan oftast utföra jobbet redan samma vecka om så önskas.

Vi tar hand om alla slags elinstallationer, från att uppgradera din belysning till att modernisera din elcentral eller installera en laddbox för din elbil med vårt team av kvalificerade elektriker. Vi stödjer dig med alla dina elinstallationer i Alingsås, oavsett om det gäller vardagliga elarbeten eller omfattande lösningar vid renoveringar eller nybyggnationer.

Säkra elinstallationer i Alingsås

Med kort varsel och minimal väntetid hanterar vi en mängd olika elinstallationer i Alingsås. Våra arbeten utförs uteslutande av auktoriserade elektriker. Snabbhet och säkerhet är våra främsta kännetecken och återspeglas i vårt främsta kärnvärde: service. Detta är vad som definierar oss som din pålitliga lokal elektrikerfirma.

Vårt kundlöfte: Personlig service och högkvalitativa elinstallationer i Alingsås till rimliga priser, utförda av kvalificerade yrkesmän.

Elarbeten som kräver en behörig elektriker?

Det är av yttersta vikt att vara försiktig när det gäller att försöka utföra eljobb själv. Du är personligen ansvarig för alla elinstallationer som du genomför på egen hand. Många elinstallationer kräver en behörig elektriker för att säkerheten ska kunna garanteras och för att ditt försäkringsbolag ska godkänna arbetet. Att ta risker med elarbete är olagligt och mycket farligt. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka typer av elarbeten som inte bör utföras självständigt. Till exempel bör du inte installera utomhusbelysning om du inte är auktoriserad. Andra exempel på arbeten som du bör överlåta åt oss inkluderar fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordade vägguttag till jordade samt nedgrävning av elkabel. Kontakta oss så löser vi det snabbt och säkerställer att endast trygga elinstallationer utförs i Alingsås. Dessutom erbjuder vi pålitlig rådgivning inför dina projekt.

Vår service inkluderar:

 • Elinstallationer i Alingsås utförda av lokala elektriker
 • Alltid behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Alingsås med tidsramar som passar dig
 • Elinstallationer i Alingsås till överenskomna priser
 • Eljour tillgänglig dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallationer i Alingsås.

Vanliga frågor

Kan jag boka om en redan bokad tid?

Ja, självklart! Du kan ändra eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

Kan jag använda ROT avdraget?

Ja, självklart! Här kan du läsa mer om vilka typer av arbeten som är godkända för rotavdrag.

Måste jag vara hemma när ni utför installationen?

Vi rekommenderar att du är hemma när vi drar igång arbetet så att en avstämning kan utföras. Vid mindre och enklare jobb kan vi dock ofta hantera arbetet utan att du är på plats.

Faktura från IP i Sverige AB - Varför?

IP i Sverige AB är det företag som hjälper oss med allt administrativt arbete. Dom svarar i telefon åt oss, sköter våra kalendrar och även vår fakturering.

Därför är det helt korrekt om du fått en faktura från IP i Sverige AB när du anlitat oss.

I vilka områden jobbar ni?

Vi jobbar i hela Alingsås!

Styrkan i att vi är ett team av flera olika fristående elektriker är att vi nästan alltid har en lokal elektriker nära dig som kund.

Hur lång betalningstid har ni?

Alla våra fakturor ställs ut på 15 dagar.

Vad händer om jag inte får ROT avdraget beviljat?

Om det skulle vara så att Skatteverket inte godkänner fakturerar vi vidare det beloppet till dig som kund.

Är alla elektriker behöriga?

Ja, alla fristående elektriker som jobbar under TEAM elektriker är behöriga. Utöver det är de noga utvalda och är elektriker som jobbar länge lokalt i Alingsås.

Vilka är TEAM elektriker?

Vi är ett team av fristående elfirmor och elektriker i Alingsås som tillsammans gått ihop och startat elektrikeralingsas.se och TEAM elektriker.

Genom att sköta ordermottagning, marknadsföring, kundtjänst och andra administrativa tjänster tillsammans genom TEAM elektriker kan vi fokusera på det vi är bäst på, att utföra elinstallationer.

Så när du anlitar oss får du alltid en lokal elektriker som har goda referenser, lång erfarenhet och som kan den lokala marknaden i Alingsås.

Boka elinstallation i Alingsås

Enkelt att boka en elektriker:

 1. Ring oss på 0322-20 09 08 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Alingsås – samma vecka

Alltid snabba elinstallationer i Alingsås; oftast inom några få dagar. Vi har möjliggjort denna service genom att dra nytta av vår bakgrund som dedikerade jour- elektriker. Vårt fokus på snabb service har vi även överfört till planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Alingsås

Vi är ett certifierat elektrikerföretag, auktoriserade av Elsäkerhetsverket. Vi kompromissar aldrig när det gäller kvaliteten på våra elinstallationer i Alingsås. Dessutom är vi kända för vår snabbhet!

Vi är en lokal och erfaren elfirma i Alingsås som erbjuder tjänster inom en rad olika elinstallationer. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens har vi utfört många olika typer av elinstallationer för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Våra elektriker är behöriga och auktoriserade, och de har den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra olika elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi har en öppen och tydlig kommunikation med våra kunder och strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete.

Säkra elinstallationer med TEAM Alingsås

När du väljer oss för dina elinstallationer kan du lita på att vi är kompetenta, pålitliga och flexibla. Vi är nästan alltid tillgängliga och kan oftast boka in ditt arbete inom en veckas tid. Vi erbjuder tydliga tider och priser, så att du alltid vet vad du kan förvänta dig.

Vi är specialister på alla former av elinstallationer och kan hjälpa dig med allt från att installera nya strömbrytare eller eluttag till att byta ut äldre belysning eller installera smarta hem-system. Vi är även erfarna när det kommer till större projekt, såsom att installera el i nybyggda hus eller ombyggda kontor. Oavsett vilken typ av elarbete du behöver hjälp med, så finns vi här för att stötta dig!

Om du bor i Alingsås och behöver hjälp med elinstallationer är du välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en tid. Vi ser fram emot att höra från dig!