Elinstallation Alingsås

Elinstallation Alingsas

Elinstallation Alingsås: när du vill ha säkra eljobb

Det är det vi erbjuder: säkra elinstallationer i Alingsås med omnejd. Vi bokar in dig redan samma vecka du ringer om du så önskar, eller på tider som passar dig. Renoveringar, nybyggnationer eller bara små vardagsfix i din bostad spelar ingen roll. Våra elektriker är behöriga för alla typer av elinstallationer i Alingsås. Ring oss så fixar vi upp altanbelysningen, installerar golvvärmen, sätter upp en ny elcentral eller åtgärdar det du behöver hjälp med.

Trygga elinstallationer - Sluta med farliga DIY

Många gör sina egna elinstallationer i Alingsås och det har hänt mer än en gång att vi besökt sommarstugor vid Mjörn där det monterats olaglig el. Till största delen beror det på okunskap. Du får exempelvis inte sätta upp ytterbelysning på egen hand, inte heller får du gräva ner kablar i din egen trädgård. Det vanligaste felet många gör är att de byter ut ojordade kontakter i gamla hus vilket också är en olaglig elinstallation.

Chansa aldrig med elektricitet! Kontakta oss när du vill ha en elinstallation i Alingsås. Vi kan bistå med rådgivning via telefon eller mejl och om det krävs behörig elektriker så kommer vi snabbt ut och löser dina behov.

Vi lovar: personlig service och elinstallationer i Alingsås av hög kvalitet till bra priser utförda av elektriker med rätt behörigheter.

Om du utför egna elinstallationer, oavsett om det är i centrala Alingsås eller ute på landet i Hemsjö, Ingared eller Västra Bodarne, så är det du som är ansvarig. Ett felaktigt utfört arbete utan rätt behörigheter kan leda till böter eller fängelse – dessutom är det förenat med livsfara!

Vi erbjuder:

 • Elinstallationer i Alingsås utförda av lokala elektriker
 • Behöriga elektriker med certifikat
 • Elinstallationer i Alingsås på tider som fungerar för dig
 • Eljour dygnet runt
 • Elinstallationer till priser vi kommer överens om
 • Rotavdrag för elinstallationer i Alingsås

Inbokad elinstallation i Alingsås – redan samma vecka

En av de saker som vi på elektrikeralingsas.se är stolta över är att vi kan erbjuda snabba inbokade tider. Du ska aldrig behöva vänta längre än en vecka. Men hur kan vi erbjuda detta?

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda eljour där snabbhet är av högsta vikt. Samma tänk har vi applicerat på inbokade elinstallationer i Alingsås. Genom att hålla luckor öppna i våra scheman kan vi alltid se till att boka in tider som passar dig och dina behov. Vill du veta mer? Ring oss, eller mejla. Du kan givetvis också fylla i formuläret på sidan så återkommer vi.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Alingsås

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0322-20 09 08 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.